translation

Τρίτη, 18 Μαΐου 2010

Γλάσσο Φράουλας

Pin It

Ό,τι πρέπει για επικάλυψη τούρτας,
για γέμιση ή ακόμη και………σκέτη!
Είναι………απόλαυση!!!!!!!!!!!

016

Υλικά
600γρ.φράουλες
4 κ.σ. κάστερ πάουντερ
11/2 φλιτζάνι ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι νερό
1/2 φλιτζάνι κονιάκ
1/2 φλιτζάνι χυμό λεμονιού

Εκτέλεση
Κόβουμε τις φράουλες στην μέση. Διαλύουμε το κάστερ πάουντερ μέσα στο νερό και αφήνουμε στην άκρη.

034_thumb[6]

Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι τα υπόλοιπα υλικά να βράσουν.

004

Μόλις αρχίζουν να βράζουν τα ξαφρίζουμε λίγο.

006

Ρίχνουμε το νερό με το κάστερ.

007

Ανακατεύουμε μέχρι να πήξει,αφού έχουμε χαμηλώσει τη φωτιά। Αποσύρουμε από τη φωτιά και σκεπάζουμε με μεμβράνη.

010 Αφήνουμε να κρυώσει και να πήξει.

012

Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!!!

6 σχόλια:

anthivolon είπε...

Καλημέρα,
Πράγματι, πρέπει να είναι φανταστική για γέμιση τούρτας!! Ελαφριά και μυρωδάτη!! Μπράβο!!

Ανώνυμος είπε...

πολυ καλο εως αριστο το δοκιμασα σε τουρτα!!!!!!!!!

Ioanna Maria είπε...

Φανταστική, την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους!!!!!! Τρώγεται άνετα και σκέτη σαν κρεμούλα.

Ειρήνη είπε...

υπέροχη! την έχω φτιάξει και σαν γέμιση τούρτας και σε τσιζκέικ!

Ανώνυμος είπε...

Αντί για κάστερ πάουντερ μπορώ να βάλω corn flour & αν ναι πόσο;

Ευχαριστώ πολύ!
Σύλβια

margarita είπε...

μπορεις να βαλεις προσθεσε λιγη βανιλια, απλα το καουστερ παουντερ εχει πιο πολλες γλυκαντικες ουσιες.
η ποσοτητα που θα χρησιμοποιησεις θα ειναι η ιδια.
περιμενω εντυπωσεις...

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...