translation

Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2013

Μανιτάρια Γεμιστά

Pin It Ο μεζές της χρονιάς!!!!
Manitaria gemista
Υλικά
1 πακέτο μανιτάρια λευκά
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
10 φέτες μπέικον
200γρ κεφαλοτύρι ή Γκούντα τριμμένο
αλάτι, πιπέρι
1 κ.σούπας βούτυρο
Συνταγή
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια  βγάζοντας την φλούδα τους ή σκουπίζοντας τα με μια βρεγμένη πετσέτα. Βγάζουμε τα κοτσάνια και τα ψιλοκόβουμε στο multi.  Σε ένα τηγανάκι βάζουμε το βούτυρο να λιώσει και τσιγαρίζουμε το σκόρδο , το κρεμμύδι και  τα ψιλοκομμένα κοτσάνια.
DSC_0334
Βάζουμε το μπέικον στο multi και το κάνουμε κιμά. Ρίχνουμε το μπέικον στο τηγάνι και το τσιγαρίζουμε για 2 λεπτά.
DSC_0339
Στρώνουμε τα μανιτάρια στο ταψί, τα γεμίζουμε με το μείγμα του μπέικον.
DSC_0340
Ρίχνουμε από πάνω το κεφαλοτύρι , λίγο λάδι ή βούτυρο και πιπέρι.
DSC_0342
Τα βάζουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει το κεφαλοτύρι.
DSC_0343
Σερβίρουμε
DSC_0345
                   Καλή Επιτυχία!!!!!!!

6 σχόλια:

Notoula είπε...

Καλημέρα. Καταπληκτικό φαγητό!!! Θα το δοκιμάσω.

αχτίδα είπε...

Αγαπημένα μου τα μανιτάρια μπορώ να τα γεύομαι καθημερινά με χίλιους τρόπους.Ο δικός σου υπέροχος!

Ερμιόνη είπε...

Ο μεζές όχι μόνο της χρονιάς αλλά και της δεκαετίας!
Είναι πραγματικά απίθανα, μου αρέσει πολύ το συγκεκριμένο ορεκτικό!
Φιλιά!

AgapameAnDolmas είπε...

υπεροχο φαγητο τα μανιταρια και ειδικα ετσι γεμιστα!! τελεια φαίνονται!

Beauty Follower είπε...

Ο μέζες όλων των εποχών λέω εγω!

http://beautyfollower.blogspot.gr/

Χρυσαυγή είπε...

Απίθανα!!! Μπουκιτσες που δεν θελεις να σταματήσεις να τρως!!!
Τέλεια!!

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...