translation

Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2014

Τραγανό σνίτσελ με σιμιγδάλι

Pin It

Η μαμά μου πάντα τηγάνιζε το σνίτσελ με σιμιγδάλι,

νομίζω γίνετε πιο τραγανό από την φρυγανιά.

σνιτσελ

Υλικά

5 σνίτσελ χοιρινά

1 αυγό

1 κύβο κοτόπουλο

1/2 φλ. ελληνικού λάδι

1 κ.γλυκού μουστάρδα σε σκόνη

αλάτι, πιπέρι, ρίγανη

1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες

1 πιπεριά κομμένη σε ροδέλες

λάδι για το τηγάνισμα

σιμιγδάλι χοντρό  για το πανάρισμα

Συνταγή

Κόβουμε τα σνίτσελ στα 3 ( αν είναι μεγάλα αλλιώς αφήστε τα όπως είναι).

Διαλύουμε τον κύβο με το ελαιόλαδο.

DSC_2648

Πλένουμε τα σνίτσελ και τα βάζουμε σε ένα μπολ με όλα τα υλικά εκτός από το αυγό και το σιμιγδάλι.

DSC_2649

Αφήνουμε τα σνίτσελ τουλάχιστον για 1 ώρα, αν έχετε την δυνατότητα κάντε το από το βράδυ και αφήστε τα στο ψυγείο.

Έπειτα σπάστε το αυγό και ρίξτε το μέσα στα σνίτσελ. Ανακατέψτε το.

DSC_2650

Βάζουμε σε μεγάλο ρηχό πιάτο το σιμιγδάλι.

Περνούμε ένα ένα τα σνίτσελ και τα πανάρουμε με το σιμιγδάλι και από τις 2 μεριές.

DSC_2651

Ζεσταίνουμε αρκετό λάδι στο τηγάνι μας, μόλις ζεσταθεί καλά ρίχνουμε τα σνίτσελ.

DSC_2652

Τα τηγανίζουμε μέχρι να χρυσίσουν και από τις 2 μεριές.

DSC_2654

                 Καλή Επιτυχία!!!!!!!

1 σχόλιο:

Ariadni St. είπε...

Και γω χρησιμοποιω σιμιγδαλι στο παναρισμα! Οι γευστικοι μου καλυκες κανουν πάρτυ μετα απο τη συνταγη και τη φωτογραφια σου!

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...