translation

Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015

Σάλτσα από κιμά μανιταριών

Pin It

Δεν θα ξανάφάτε κιμά από κρέας!!!!

DSC_2787

Υλικά

500γρ λευκά μανιτάρια

1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

1/2 κεσεδάκι κον κασέ

αλάτι, πιπέρι

1/4 κ.γλυκού κύμινο

1 πρέζα κανέλα

λάδι

Συνταγή

Καθαρίζουμε τα μανιτάρια, τα βάζουμε στο multi και τα ψιλοκόβουμε,

DSC_2775

Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι, ρίχνουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι και τα τσιγαρίζουμε.

DSC_2778

Προσθέτουμε τα μανιτάρια, τα τσιγαρίζουμε περίπου για 3-4 λεπτά.

DSC_2779

Ρίχνουμε τέλος το κον κασέ και τα μπαχαρικά χαμηλώνουμε το μάτι της κουζίνας και ανακατεύουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

DSC_2781

Αφήνουμε την σάλτσα να βράσει για 7-8 λεπτά.

DSC_2785

                         Καλή Επιτυχία!!!!!!!!

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...