Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Ρολάκια μερέντας

Θα γίνει ο εθισμός των παιδιών σας και όχι μόνο!!!!
DSC06820
Υλικά
Ψωμί για τοστ
μερέντα
αυγό
λίγο γάλα
άχνη ζάχαρη
κανέλα
λίγο λάδι ή βούτυρο
Συνταγή
Χτυπάμε το αυγό με λίγο γάλα σε ένα ρηχό πιάτο.
Ανακατεύουμε την άχνη ζάχαρη με την κανέλα και την βάζουμε επίσης σε ένα ρηχό πιάτο.
Περνούμε το ψωμί για τοστ και αφαιρούμε τις κόρες του ψωμιού ( το ψωμί πρέπει να είναι ελαστικό και να μην τρίβετε, αν τρίβετε δεν κάνει), λεπταίνουμε την φέτα με τον πλάστη.
DSC06805
Βάζουμε μια κουτάλια μερέντα στο κέντρο του ψωμιού και το κάνουμε σφικτό ρολό.
DSC06806
DSC06807
Βάζουμε το βούτυρο ή το λάδι να ζεσταθεί σε ένα κατσαρολάκι.
Ρολάρουμε τα ρολάκια πάνω στο αυγό
DSC06817
και τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν και από τις 2 πλευρές,
DSC06818
μόλις τα βγάλουμε από το τηγάνι τα γυρνάμε πάνω στο πιάτο με την κανέλα και την ζάχαρη.
DSC06810
  Τα σερβίρουμε.
DSC06825

                     Καλή Επιτυχία!!!!


Υ.Γ. Αν το ψωμί δεν είνα騔ελαστικό” μη το κάνετε θα πανιάσει και δε θα γίνουν ωραία, μην βάλετε πολύ λάδι ίσα να καλύψει το πάτο του τηγανιού.Μπορείτε να τα ψήσετε και στον φούρνο στους 200 βαθμους για 10 λεπτά

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...