translation

Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017

Παστουρμαδόπιτα ή Πίτα Καισαρείας

Pin It

Μια πολίτισσα στο τραπέζι μας!!!!

Παστουρμαδόπιτα

Υλικά

2 φύλλα σφολιάτα

15 φέτες κασέρι

15 φέτες παστουρμά λεπτές

Ντοματάκια cherry

1 αυγό για το άλειμμα

Λίγό λάδι

Συνταγή

Λαδώνουμε ένα μεγάλο ταψί και βάζουμε πάνω το ένα φύλλο της σφολιάτας απλωμένο.

Στρώνουμε πάνω τις φέτες του κασεριού, έπειτα το παστουρμά χωρίς να βγάλουμε το τσιμένι.

Κόβουμε τα ντοματάκα στη μέση και τα βάζουμε πάνω στο παστουρμά.

DSC_3755

Σκεπάζουμε την γέμιση με το δεύτερό φύλλο σφολιάτας, ενώνουμε τις άκρες της σφολιάτας πιέζοντας τες με ένα πιρουνάκι.

Αυγουλώνουμε το επάνω φύλλο της σφολιάτας και ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει η σφολιάτα.

DSC_3756

Καλή Επιτυχία!!!!!

Βάπτιση (11)

Υ.Γ. Αν σας φαίνεται βαριά η πίτα με το τσιμένι μπορείτε να το αφαιρέσετε και να το βάλετε στην πίτα χωρίς αυτό.

Υ.Γ. Επίσης παλιότερα ξεχώριζαν το τσιμένι από τον παστουρμά καίγανε λίγο φρέσκο βούτυροκαι τσιγάριζαν το τσιμένι έπειτα το ρίχνανε πάνω στην γέμιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...